Суббота, 20.04.2024, 05:25Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Наши партнёры

DIGITAL LAB STUDIO - разработчик, издатель мобильных приложений и сайтов, фото-видео студия, рекламное агентство
LUMINOF - люминофор, флуоресцент и светящиеся краски №1 в Украине!
COMPMAST - Компьютерный сервис, скорая компьютерная помощь №1 в Черкассах и Киеве 0939133710, 0967545215, 0501373907
Автовыкуп Черкассы и Украина №1 0939133710, 0967545215, 0501373907
TRUFEL - высококачественный трюфель и трюфельные продукты №1! Грибы трюфели, трюфеля, трюфель в Украине!
Шафран — высококачественный органический шафран по лучшей цене! SHAFRAN — купить шафран №1 в Украине, шафран цена!


Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter
Доски объявлений, бесплатные объявления, дать объявление - 495ru.ruКаталог экологических сайтов. Экологические проблемы и пути их решения. GlavBoard.ru Топ Україна

український каталог
Каталог сайтов Украины
Каталог
сайтів України регистрация сайта в каталогах ремонт квартиры своими руками

Добавить сайт

Поиск по сайту

Облако тегов

Глобус посещений

Опрос

Оцените наш сайт
Всего ответов: 101

Наш баннер

Нажмите "[ Получить код баннера]", скопируйте код и разместите его на своём сайте.

[ Получить код баннера]

Статистика

Главная » 2009 » Апрель » 25 » Дослідження: Найбільш екологічні будівлі знаходяться в США
Дослідження: Найбільш екологічні будівлі знаходяться в США
10:09

У 2010 році переможцями конкурсу Десять найбільш "зелених" проектів, виявилися вісім екологічних будівель, які перебувають у Сполучених Штатах. 

Про підсумки конкурсу на екологічне будівлю повідомив Американський архітектурний інститут (American Institute of Architects, AIA).

Згідно з повідомленням, конкурс Десять найбільш "зелених" проектів проводиться Комітетом з навколишнього середовища AIA в цьому році в 14-й раз. "У його рамках відбираються проекти, при реалізації яких будівельники зуміли об'єднати архітектуру, технології і" зелені "системи, одночасно забезпечивши комфорт для майбутніх користувачів будинків і знизивши шкода, що наноситься природі", - наголошується в ньому.

"У 2010 році переможцями конкурсу виявилися вісім проектів в США. До їх числа, зокрема, увійшов редевелопмент індустріального будівлі в Сан-Франциско, в рамках якого архітектори змогли" впустити "світло в будівлю фабрики, замінивши колишній металевий сайдинг на новий з перфорацією, при цьому зберігши колишній вигляд заводу ", - говориться в повідомленні. 

Згідно з підсумками конкурсу, самими екологічними будівлями за версією AIA стали також Центр водних ресурсів містечка Уонтсовілль в Каліфорнії з музеєм води Західного узбережжя США, Крун Холл у Єльському університеті - будівля з нульовим енергетичним ефектом і початкова школа у Вірджинії, що спеціалізується на екорозвитку дітей.

"Крім того, журі конкурсу виділило в якості переможців Центр наукової і студентського життя в Атертон, Каліфорнія, в якому студенти зможуть вивчати, як будівля" дихає ", чинить опір гравітації і споживає енергію, житловий будинок у Новому Орлеані, створений як приклад вміє чинити опір штормам будівлі, багатофункціональний комплекс "Дванадцять" в Портланд, чиї проектувальники сконцентрувалися на економії енергії, і Омега-Центр в передмісті Нью-Йорка, спроектований для очищення води за допомогою природних технологій і навчання цьому місцевих жителів ", - наголошується в повідомленні.

Згідно з даними, єдиними двома проектами за межами США, гідними звання найбільш "зелених" в 2010 році, в AIA порахували університет науки і технології короля Абдулли (Саудівська Аравія) і офісний комплекс у Вінніпезі, Манітоба (Канада). "Перший з них є самим великим будинком у світі, що набрали достатньо балів для отримання" платини "- найвищої оцінки за системою LEED (" Лідерство в енергоефективні та екологічному дизайні "), розробленої Американським радою по зеленому будівництву (USGBC)", - наголошується в повідомленні.

"Канадський же проект у свою чергу повинен працювати в умовах коливання температури до 70 градусів за Цельсієм і вважається сьогодні енергоефективним бізнес-центром в Північній Америці, чиї показники на 66% краще стандартних", - наголошується в повідомленні.

Американський архітектурний інститут існує заснований в 1857 році, в його складі діє близько 300 місцевих підрозділів. Штаб-квартира розташована AIA у Вашингтоні.

Як повідомлялося раніше, американські розробники придумали найменший збірний екобудинок площею усього в 18 квадратних метрів, який розрахований на сім'ю з чотирьох осіб.

Просмотров: 1641 | Добавил: ECOLOG_DL | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ECOLOG © - Копирование материалов сайта разрешено ТОЛЬКО с АКТИВНОЙ ссылкой на источник www.ecolog.at.ua. Правила использования и копирования информации с сайта ECOLOG вы можете прочитать ->ЗДЕСЬ<-. Все права защищены. |2009-2015| Designed by BI_Group